Over Triflect

Investeren in de toekomst van het onderwijs. Dat is onze missie en die willen we samen met jou aangaan.

Image
Image

Formatief evalueren van vakken op een leuke manier

Bij Triflect staan verbondenheid, competentie en autonomie hoog in het vaandel. Met de Triflect app hebben leerlingen de mogelijkheid om intrinsiek gemotiveerd te raken om te groeien. Het doel is om leerlingen regie te geven over hun eigen leerproces waarmee ze deze groei bereiken. De autonomie wordt door middel van zelfreflectie en zelfbeheer bereikt en gevoel van competentie door de opzet van het gebruiken van competentiegebieden en de verschillende niveaus (beginnend, ontwikkelend, behaald, voorbeeldig…). Verbondenheid ontstaat omdat de app zich richt op het starten van een gesprek. Het is een manier om als leerkracht veel meer in contact te komen staan met je leerling.

Met de inzet van triangulatie heeft de leerling inspraak in het eigen leerproces en leert hij kritisch kijken naar zijn ontwikkeling maar ook naar dat van klasgenoten.
Dit zorgt voor een grote sprong in het zelfredzaamheidsvermogen. Dit creëert bewustzijn van gedrag en handelingen.
Triflect gelooft dat jongeren een positiever zelfbeeld en een realistische kijk op de wereld krijgen zodat ze van grotere meerwaarde kunnen zijn in de sociaal economische maatschappij.

Deze scholen gingen je al voor

Vraag een demo aan

Wil jij voorop staan in de toekomst van het onderwijs? Neem contact met ons op.