Één app voor zowel iOS als Android. Wel zo prettig.

Met de Triflect app sluit je als vakgroep aan bij de behoeften van de leerlingen. Het is snel en makkelijk in gebruik waardoor de gebruikservaring prettig is.

Image

Observeren was nog nooit zo eenvoudig

Het unieke design van de Triflect app is erop gericht autonomie te geven aan de leerling. Het reflecteren op eigen gedragingen en taken met daarnaast feedback van klasgenoten en de docent. Dit allemaal in een praktische en toepasbare app. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om het leerproces van leerlingen inzichtelijk te maken. 

Men heeft altijd inzicht in eigen resultaten

Leerlingen kunnen te allen tijde hun eigen leerproces bekijken in de app. Er kunnen filters toegepast worden, waardoor er per jaar, onderdeel of competentie gekeken kan worden naar de behaalde resultaten. In één oogopslag ziet een leerling hoe hij er op dat moment voor staat en op welke gebieden hij zich wellicht nog kan verbeteren.

Beoordelen volgens het triangulatiemodel

Reflectie vanuit de docent, klasgenoten en zelfreflectie. Dat zijn de drie meetrichtingen van het triangulatiemodel waaraan Triflect haar naam te danken heeft. Met de inzet van triangulatie leert een leerling kritisch te kijken naar zijn ontwikkeling, maar ook naar dat van klasgenoten. 

Probeer Triflect uit en ervaar het gemak en sterk onderbouwde concept.

Demo aanvragen
Image Description
Alle redenen op een rij

Wij leggen graag uit waarom Triflect de oplossing is voor jullie

Triflect zorgt ervoor dat er formatief geëvalueerd kan worden door middel van het inzetten van een mobiele app. Dit zorgt voor autonomie bij de leerling. Daarnaast ontstaat er groei binnen de leerpotentie van de leerling.

SVG
Toegevoegde waarde

Door ijzersterke en professionele inzichten aan zowel de technische kant als de didactische kant, zorgt Triflect voor een voorsprong in het digitale tijdperk.

SVG
Software van deze tijd

Een aansprekend platform voor zowel leerling als docent. Duidelijke functionaliteiten en een ontwerp van deze tijd.

SVG
Meerdere vakken

Er zijn meerdere vakken waarvoor het Triflect platform ingezet kan worden. Van lichamelijke opvoeding tot beeldende vorming.

SVG
Privacy is belangrijk

Triflect vindt het ontzettend belangrijk dat alle privacy wetgevingen worden nageleefd en dat we transparant zijn in hoe we met data omgaan.

Deze scholen gingen je al voor

Vraag een demo aan

Wil jij voorop staan in de toekomst van het onderwijs? Neem contact met ons op.