Één platform om formatief evalueren makkelijker en leuker te maken

Lees hier hoe Triflect waarde kan toevoegen binnen jouw vakgroep om de kwaliteit van onderwijs te verbeteren en leerlingen ontwikkelingsgericht te beoordelen door middel van het inzetten van de nieuwste techniek.

Image

De app voor IOS en Android

Triflect is te vinden in de app- en playstore van je mobiele telefoon. Jongeren geven aan het liefst hun mobiele telefoon te gebruiken voor onderwijs gerelateerde zaken. Speel hier op in als school door de inzet van Triflect.

Dashboard

Het dashboard van Triflect is er alleen voor de docent. Door middel van dit dashboard heb je de regie over de gegevens binnen de app. Je kunt leerlinggegevens inzien maar ook zaken aanpassen of verwijderen.

Probeer Triflect uit en ervaar het gemak en sterk onderbouwde concept.

Demo aanvragen
Image Description
Alle redenen op een rij

Wij leggen graag uit waarom Triflect de oplossing is voor jullie

Triflect zorgt ervoor dat er formatief geëvalueerd kan worden door middel van het inzetten van een mobiele app. Dit zorgt voor autonomie bij de leerling. Daarnaast ontstaat er groei binnen de leerpotentie van de leerling.

SVG
Toegevoegde waarde

Door ijzersterke en professionele inzichten aan zowel de technische kant als de didactische kant, zorgt Triflect voor een voorsprong in het digitale tijdperk.

SVG
Software van deze tijd

Een aansprekend platform voor zowel leerling als docent. Duidelijke functionaliteiten en een ontwerp van deze tijd.

SVG
Meerdere vakken

Er zijn meerdere vakken waarvoor het Triflect platform ingezet kan worden. Van lichamelijke opvoeding tot beeldende vorming.

SVG
Privacy is belangrijk

Triflect vindt het ontzettend belangrijk dat alle privacy wetgevingen worden nageleefd en dat we transparant zijn in hoe we met data omgaan.

Deze scholen gingen je al voor

Door ons te richten op de ontwikkeling en het proces van de leerling richten we ons op iedere stap voorwaarts in plaats van alleen een eindresultaat. Succesbeleving en ieder stapje waarderen stimuleert een leerling tot ontwikkeling. Dit is inzichtelijk te maken met Triflect!

Robbert Knipping

LO docent, Kempenhorst College
Vraag een demo aan

Wil jij voorop staan in de toekomst van het onderwijs? Neem contact met ons op.